torstai 28. marraskuuta 2013

Everything That Kills Me Makes Me Feel Alive

Moikkamoooi tosi pitkästä aikaa... pari viime viikkoa meni ihan hujauksessa ja mulla oli niin paljon menoja ja tekemistä ennen Seattlesta lähtöä, että päätin ihan suosiolla jättää bloggailun taka-alalle. Nyt täällä tosin ollaan taas, kun vihdoinkin on aikaa istahtaa koneen ääreen naputtelemaan :) Mä olen tällä hetkellä nyt Sacramentossa serkkujen luona, saavuin tänne viikko sitten torstai-iltana. Seattle, host-perhe ja ystävät jätetty taakse ja nyt parin viikon loma edessä ennen Suomeen paluuta. Vegasin ja Grand Canyonin reissut tuli alkuviikosta tehtyä ja niistä tulee ihan omat jutut erikseen!  Mulla ei oikeestaan ole hirveesti kuvia viimeisiltä päiviltä Seattlessa, kamera oli lähestulkoon aina kotona ja keskityin ystävien kanssa oleiluun :) Facebookista kaivoin kyllä muutaman otoksen kavereiden lisäämistä kuvista, heheh.

Tokavika koulupäivä ja sen jälkeinen  kiva ilta Seattlessa... <3


Tokavika torstai ja sehän oli Taco-Thursday ! <3



Viimeinen Seattle-perjantai ja BBQ bileet! <3


<3 <3 <3


  <3 <3 <3


<3 <3 <3


<3 <3 <3


Viimeinen Seattle-lauantai ja mun läksiäiset! Leikin prinsessaa...



Suomityttö Laura! <3

Laura ja Diana <3

Nomnomnommm... !

Viimeinen Seattle-sunnuntai ja toisen kaverin läksiäiset! Ennen läksiäisiä oltiin koko päivä kaverin luona katsomassa katsomassa Disney leffoja isolla porukalla, oli niin hauskaa <3


Viimeinen koulupäivä keskiviikko ja sen jälkeen 21v+ läksiäiset, eli täysi-ikäisten kavereiden kanssa käytiin muutamilla ja sanottiin heipat...oli sekä paras, että kamalin ilta pitkiin aikoihin. Kaikki oli hyvin siihen asti kun piti alkaa hyvästelemään kaikkia. Itkin kuin pikkulapsi ja sille ei sitten tullut loppua ihan vähään aikaan. En ikinä kuvitellut, että Seattlesta olisi niin vaikea lähteä :( Tulee olemaan hurja ikävä kaikkia pitkän aikaa, mutta sellaista se elämä välillä on... Läksiäisistä lähdettiin vielä kahden kaverin kanssa ajamaan Bainbridgeen keskellä yötä ja oltiin joskus viiden jälkeen aamulla perillä, oli aikamoinen roadtrip! Torstai-aamuna ajeltiin vielä Bainbridgeä ympäri ja ihailtiin maisemia. Sitten piti niille kahdelle kaverille sanoa heipat kun niiden piti suunnata takaisin Seattleen. Ei varmaan vaikea arvata, että siitä alkoi sitten torstain itkumaratooni ,joka paheni entisestään hosteja hyvästellessä ja loppui vasta illalla lentokentällä, hahhah.  Tiivistettynä: hyvästit on ihan perseestä !


Sain paidan, johon kaikki kirjoitti ihan ihania juttuja <3


<3

Jeimy & Anthony <3

Nämä aamupalakuvat taisi olla päivää ennen noita ylempiä kuvia, mutta noh kuitenkin. Kävin mun saari-bestiksen kanssa tollasessa oikeen Amerikkalaisessa dinerissä aamupalalla ja sanottiin siinä samalla sitten heipat.. yhyy. Oli kyllä hiton hyviä pannareita!





Yvonne! <3


Ja sitten torstai-iltana oli aika suunnata tänne Caliin, viimeinen kuva Seattlesta koneen ikkunasta... :(


Pari ekaa päivää täällä meni vähän suruisissa tunnelmissa, mutta äkkiä tää sää täällä (aurinkoa ja +20 lämmintä:) alkoi piristää mieltä ja sitten sunnuntaina suuntasinkin Lotan kanssa Vegasiin! Siitä lisää pian ;)









Tänään täällä jenkkilässä vietetään Thanksgivingiä! Me ollaan mun serkkujen kanssa suuntaamassa illalliselle jollekin heidän tutulle ja sinne on vissiin tulossa aika paljon porukkaa.. tähän päivään kuuluu siis rentoutumista ja syömistä ! !

Happy Thanksgiving Everybody!!!!



-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti