maanantai 11. marraskuuta 2013

Primetime

Moikka!
Viimeisiä viedään täällä Seattlessa. Viime viikon aikana on ehtinyt taas sattua ja tapahtua ties mitä, töitä, kavereiden näkemistä ja kaikenmaailman asioiden järkkäämistä. Sain viimein ison postipaketin tavaraa  lähetettyä kotiin. Pelkäsin etukäteen että siihen menee omaisuus, mutta lopulta se maksoi "vaan" 150 dollaria...Noh, ainakaan ei tarvinnut hankkia ylimääräistä matkalaukkua ja raahata sitä mukana kahden muun laukun kanssa, haha. Sain muutama päivä sitten myös mun aupair todistuksen ja lentolipun kotiin! Jihuu, joulukuussa kotiin :) En malta odottaa että pääsen syömään kaikkia ihania jouluherkkuja ja toivottavasti kierimään lumessa :D



Mun host-perheen uusi auppari saapui tänne torstai-iltana. Tosi kiva saksalainen aupparityttö Diana kyseessä, tullaan tosi hyvin juttuun ja on oikeestaan aika kiva kun himassakin on joku kaveri koko ajan hengaamassa :D Hänen työvuosi alkoi virallisesti tänään, eli työskenneltiin yhdessä ja tää tulee jatkumaan nyt ainakin tän viikon :) Ensi viikolla oon täällä vaan neljä päivää, niin en tiedä olenko ollenkaan töissä sitten. Saa nähdä!

3v <3

Käytiin pienten kanssa kattelemassa kaloja akvaariolla ja relattiin kalavideoita katsellen..haha!

 Starban joulukausi on virallisesti alkanut! Valkoiset kupit vaihtuivat punaisiin ja mäkin kävin hakemassa toooosi pitkästä aikaa piparminttukaakaota <3 Tuli hirveesti viime talven muistoja siitä mausta mieleen..oivoi.


Lähdettiin heti perjantai-iltana Seattleen leffa-iltaa viettämään muiden kavereiden kanssa ja täytyy sanoa että oli ihan paras leffa pitkään aikaan! Kyseessä oli siis ihan uusi filmi nimeltä About Time ja suosittelen kyllä ehdottomasti katsomaan! Ei mikään perus lässynlää yltiösiirappinen romanttinen komedia, vaan mun mielestä tosi ihana ja sielukas (britti-aksentilla höystetty!), jos niin voi sanoa :D Leffan jälkeen matka jatkui vielä downtownissa 24h auki olevaan ravintolaan vetämään yömättöä ja sitten viimeisellä lautalla kotsaan.


Lauantaina nukuttiin pitkään ja kolmen aikaan lähdettiin taas Seattleen, vuorossa oli BBQ bileet kaverin kämpillä ja huhheijaa siellä olikin ihan hurjasti porukkaa! Ilta oli tosi kiva ja mikä parasta, alkoholiton! Turhat draamat ja säädöt jäi, kun kaikki oli selvinpäin :) Pippalot kesti kahteentoista asti yöllä ja jatkoille lähdettiin jälleen 24/7  ravintolaan syömään :D Lauantai-illan viimeinen lautta lähtee saareen 2.10 aamuyöllä ja meillä oli tietty niin hauskaa, ettei maltettu lähteä kotiin niin "aikaisin" vaan jäätiin Seattleen kaverin luokse yöksi :)



Muut söi ruokaa, meikä söi piirakkaa. No emmä ainut ollut sentään, heheee.


Sunnuntai-iltana meillä oli saaren auppareiden tapaaminen johon mentiin about tunniksi ja sen jälkeen fro-yolle!

Diana halus sen MUN kynsilakalla lakatut hienot kynnet kuvaan, haha :D
 
Aikamoisen kiireinen mutta tooodella hauska viikonloppu takana, seuraavaa JA VIIMEISTÄ odotellessa! Kaikkea kivaa luvassa, niistä myöhemmin :)





-Ida


4 kommenttia:

  1. Taitaa se lumi olla haaveilua, vesisade on todennäköisesti se minkä pääset ekaks kokemaan :D on Rovaniemellä kyl lunta... mut ite oon kerran vasta todistanut "lumi"sadetta :b

    VastaaPoista
  2. oooi pitää itsekkin käydä tsekkaa starbucksin joulukahvit!<3
    Pret-a-Porter-Sini

    VastaaPoista