perjantai 5. huhtikuuta 2013

Chillin' At Airport


Hohhoh, enpä eilen snaijjannut, että mullahan on koko päivä aikaa kirjoitella kunnon postaus täällä lentokentällä. Ainut vaan että se täytyy tällä tabletilla tehdä, joten yhden jutun kirjoittamiseen ja kuvittamiseen kaikki aika varmaan meneekin... No mut nou hätä, täältä tulee stooria :)
Tällä viikolla host- äiti oli maanantaista torstaihin taas San Franissa työmatkalla. Kertaakaan mun oleskelun aikana ei ole neljää päivää putkeen ollut poissa, joten tää viikko oli täynnä aika kreisiä meininkiä. Viime viikon hyvät kelit ei jatkuneet enää, vaan aika pilvisissä tunnelmissa mentiin. Ihan ois ollut mukavat ulkoiluilmat kyllä, mutta oltiin edelleen kaikki kipeinä niin melkeimpä hengattiin sisällä koko on viikko. Maanantaina kuitenkin oltiin pihalla vähän aikaa, 3v. leikkimässa naapuruston lasten kanssa, host-iskä ja muut aikuiset viettämässä happy houria naapurin pihalla ja minä juttelin yhden tosi kivan perheenäidin kanssa (mm siitä, että joo kyllä Suomessakin on mäkkäreitä..). Myöhemmin host-iskä ja toinen naapurin täti tulivat siihen myös juttelemaan ja kuinka yllätyinkään kun tämän naapurin suusta ei tullutkaan sitä odotettua Englantia, vaan Suomea!! Mulla meni hetki ennenkun hämmennykseltäni tajusin että kyllä se juuri sanoi "hei, oletko sinä se suomalainen?". Jutellessa sitten selvisi, että hän oli miehensä kanssa joskus 90-luvulla ollut Suomessa tekemässä kirkon avustustyötä ja asunut mm. Kotkassa! Aika jännä sattuma, että samalla kadulla meidän kanssa asuu jenkki, joka on asunut joskus mun kotikaupungissa...He olivat kuulemma juhlineet Suomen itsenäisyyspäivääkin ja leiponeet pullaa ja väsäilleet muita suomalaisia perinneruokia. Ja kermana kakun päällä: heidän kahdeksan-vuotiaan tyttärensä toinen nimi on Suomi :D Hahhah, aikamoista.

Huhhuh, alkaa tämä naputtelu ja istuminen vähän jo kyllästyttää, persus ihan puuduksissa, niin täytyy varmaan kohta lähteä tarkastelemaan kauppoja ja syömään.  (Jep lyhyt teksti, mutta senkin kirjoittamiseen meni vissiin tunti...:D) Muutamat kuvat nyt täältä kuitenkin :)


20130405_125749

Nauroin tolle otukselle ihan kiitettävästi :D

20130405_125928



20130405_130147


20130405_130419



IMG_20130405_130951

Chocolate smoothie! Miks täältä saa tollaisia ja muualta vain mansikan tai appelsiinin makuisia?! Ihan tyhmää. Ja tyhmää on muutes myös se, että mun spotify lakkasi toimimasta eilen päivittämisen jälkeen. Ei kuulemma toimi ulkomailla? Öö onhan se tähänkin asti toiminut niin miksei muka enää? Ragesin eilen tota asiaa koko päivän (oon aika paljolti spotify riippuvainen) ja piti niille spotifyn tyypeillekin laittaa sähköpostia, mutta eipä tietty ollut aikaa. No mutta ehkä otan lomalla iisisti ja jatkan tuon asian parissa sitten kotona.. :)

Nyt riittää kuitenkin kirjoittaminen ja lähden tästä vähän kiertelemään. Spottasin äsken Body Shopin, voisin käydä tsekkaamassa jos sieltä löytyisi aurinkorasvaa tai jotain rusketusmömmöä! Heippahei!




-Ida

2 kommenttia:

  1. New Jerseyn suunnalta Spotifyvinkkiä. Valittaako se että oma maa ei vastaa todellista sijaintia? Itselläni välillä valittaa. Pistän kaverin välillä Suomen päästä kuuntelemaan pari kappaletta niin pelittää taas. :)

    Jos maan vaihtaa USAksi niin suurin osa suomalaisesta musiikista ei olekaan enää kuunneltavissa. :/ Tämänkin kokeilin nimittäin.

    VastaaPoista