keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

First Three Days In Sacramento

Helloou! Olen alkuviikon elellyt vielä vähän lomatunnelmissa, eli rentoa meninkiä enkä ole jaksanut alkaa selaamaan lomakuvia läpi.. Nyt kuitenkin ryhdyin toimeen, joten tässä tulee eka satsi! Lauantaina mentiin vanhaan kaupunkiin katselemaan mestoja, tälläiseltä siellä näytti:






















Söpö minikokis!
 Sunnuntaina ajeltiin Folsomin pikkukaupunkiin. Kierreltiin siellä joku tunti, syötiin jädeä ja sitten lähdettiin takaisin kotsaan :)







Pikkuserkun kanssa käsi kädessä :)



Sunnuntaina oli rentopäivä. Käytiin aamupäivällä pyöräilemässä ja leikkipuistossa leikkimässä! Loppupäivä meni vain rentoillessa ja pihalla auringossa istuessa :)





Maanantaina pääsin viimeinkin siistimään mun kauheeksi kasariletiksi kasvanutta takatukkaa. Olin viimeisen kuukauden pitänyt hiuksia kiinni kun ei kehdannut jättää auki, hahhah. 



Kampaajalta suunnattiin katastamaan Sacramenton City Hall:ia ja sen vieressä olevaa puistoa.

Palmuja kaikkialla!









Sumea kuva, piti ottaa ikkunan läpi kun partsille ei saanut mennä. Pöh.










Puisto täynnä appelsiinipuita!




























Sellaiset ekat päivät, oli ihanan rentoa meininkiä ja vähän sightseeingiä siinä sivussa! :) Aika paljon juttuja jäi kuvailemattakin, keskityin enemmän auringosta nauttimiseen ja siinä vaiheessa jäi kamera vähän paitsioon..
Tiistaina oli shoppauspäivä, löysin kaikkia kivoja juttuja, mm. aivan ihanan kesämekon, jolle tulikin loman aikana paljon käyttöä. Tyhmää kun täällä Seattlen päässä pitää odotella vielä kauan ennekuin sen voi päälle laittaa, liian kylmä :(  Huomenna illemmalla varmaan tulee sitten juttua LAKE TAHOELTA! Palataan :)




-Ida

1 kommentti:

  1. Ihanan näköistä,niin rauhallista?melkein kuin kotipuolessa,vai mitä.Kauniita puistoja ja niin siistin näköistä ei tupakantumppeja eikä koiran kakkaa,joka nyt taas puhuttaa täällä ihmisiä niin kovasti.Kesän odotusta Irja

    VastaaPoista