tiistai 23. heinäkuuta 2013

California Has My Heart

Hellurei ja hellät tunteet! Nyt tuleekin aikamoinen kuvapläjäys ekoista päivistä Californian Sacramentosta.
Meidän lento lähti 9.7 tiistai-iltana kuuden jälkeen ja perillä oltiin jo kasin maissa :) Lyhyt lento siis! En ottanu loman aikana ihan hirveesti kuvia (normaaliin 500 kuvan saldoon verrattuna...). Enemmäkseen päivät meni serkkujen kanssa hengaillessa, saunoessa ja uidessa! Perjantaina mentiin kuitenkin käymään California State Fairissa ja sieltä kyllä riittää kuvia!

Täs pikkuveikka ja sen uus kaveri :D Jos joku teistä joskus erehtyy Seattlen lentokentälle, menkää moikkaan tota valasta :)


Yleensä oon lentäny aina illalla, jolloin on ollut jo ihan pimeetä. Siksi näin nyt ekaa kertaa RAINERIN ilmasta käsin! Oli aika hieno näky :)





Ensimmäisenä aamuna Calissa...lämpötilasta ei paljon ollut valittamista!


Käytiin uudestaan vanhassa kaupungissa, kun pikkuveikkis ei ollut käynyt siellä. Mä pääsin taas hakemaan samoja herkkunameja kuin viimeksi! Noi on niin hyviääääää.






Ympäri vuoden auki oleva JOULUkauppa... :D


Käytiin yhdessä vähän oudossa pubissa/ravintolassa syömässä...


Hyvät burgerit!


Ja nyt niistä messuista! Perjantaina serkku heitti meidät tonne ja lähdettiin veikan kanssa kiertelemään mestoja. Ekana eteen pomppasi suurin kirjaimin California!





Pääsisäänkäynti..


Palmu!








Lisää palmujaa!


Tollanen kiva suihkulähde..


Limonaatikoju!





Siirryttiin kojujen kiertelyn jälkeen huvipuistoalueelle ja mun teki mieli mennä vaikka kaikkiin laitteisiin! Ostettiin eka liput yhteen, ja se jäikin viimeiseksi.. Ei pää kestänyt enää semmosta menoa samalla tavalla kun "nuorempana" :D













Sitten siirryttiin sinne messu/näyttelyalueelle. Siellä oli saleja ja kaikissa jotain erilaista esittelyssä. Löytyi taideosastoa, jotain luomukauppajuttuja, meriaiheisia näyttelyitä ja yksi mihin me mentiin, oli sellainen missä oli söpöjä pikkueläimiä! Pupuja, tipuja ja ankkavauvoja yms lintuja. Siellä oli myös yksi toooosi iso pupu :D Se oli aika sympaattinen ja sitä sai paijailla :)




Palattiin takaisin kojukadun läpi ja mentiin toiseen päähän katselemaan tollaista sademetsäaluetta...



Sen jälkeen teki mieli jo pikkupurtavaa ja mentiin hakemaan mulle Cinnamon Roll! Vähän niinkuin korvapuustia mutta ei sitten kuitenkaan :D


Kaikenlaisia herkkuja oli tarjolla...



Ja viimisenä sieltä tarttui mukaan tommonen! ;) Uus tatskavauva <3


...no okei, ei toi ollut oikee tatska :P Kesti viikon ja sitten olikin peseytynyt pois, nyyh. Piti tommoinen mennä hankkimaan serkun kiusaksi, kun se sanoi että ei sitten tatskoja! Lankaan meni, jekku oli erittäin onnistunut ;)






-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti