keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Folsom Lake

Heippatirallaa! Lomalauantaina otettiin suunnaksi Folsom järvi. Oli ihan törkeen kuuma päivä, joten haettiin vilvoitusjuomat: jätti Slurpeeeet! Jäähilelimpparia siis, ja mukit oli tosi tyypilliset amerikkalaiset, eli tosi isot :D
Biitsillä oli porukkaa aika paljon, ei tosin sään puolesta ihmekään. Vasta siellä hiekalla kävellessä (ja sen polttaessa jalkoja) tuli mieleen et hei oisko kandennut ottaa ehkä biksut messiin! Noh, ei voinut mitään. Kotiin päästyä hypättiin sitten samantien altaaseen, oli aika jeesii :)



Matkalla matkajuoman kanssa...




 Heti vesirajaan päästyä lähdettiin kahlaamaan pienelle saarekkeelle. Vettä oli sen verran et vaikka rullasin hyvin lyhyet sortsini, niin lahkeet kastui silti vähän.


 Pikkuveikkaa kauhistutti, että hänen taskussa oleva puhelin kastuisi, eikä uskaltanut sitten kahlailla saarekkeelle. Otin toiselta puolelta salakuvia siitä, haha :)




Dodiih, tuleehan se veikkakin!


He made it!




Hilpeetä meininkiä altaalla, kunnon helteellä polskimistä ei kyllä voita mikään!


Huomenna varmaan jutut viimeiseltä lomapäivältä. Ajeltiin silloin San Franiin lounaalle ja käytiin tsekkaamassa yksi nähtävyys, joka multa jäi viimeksi väliin! Palataan :)





-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti