lauantai 31. elokuuta 2013

Mmm, Long Weekend !

Dodiiin, kevyt voittajafiilis kun vihdoinkin sain tuon bannerin paikalleen! Eilen illalla kävin väsäilemään uutta, asenteella "kyllä mä tän nyt saan kunnialla tehtyä vaikka olisi viimeinen tekoni!" ja noh, kyllähän siihen se neljä tuntia meni, mutta opinpahan nyt muutamia tärkeitä pikkujuttuja, mitkä helpotti asioita aika paljon :D Miellän itteni nyt kyllä ihan ammattilaiseksi tossa hommassa, haha (näyttää vähän amatöörimäiseltä, myönnän, älkää tuomitko). Blogin ulkoasu koki myös pieniä muutoksia, tausta vaihtui astetta tummemmaksi ja nimikin lyheni vähän. Jotenkin toi "in the" osio tuntui musta turhalta, joten otin sen pois ja nyt mennään nimellä Diamond Sky. Simppelimpi ja lyhyempi. Osoite pysyi tietty samana :)

Täällä vietetään maanantaina Labor Day:ta, joten kaikilla on vapaapäivä. Pitkä vkl siis tälle aupparille tiedossa, jihuu! Tänään olisi illalla tervetuliaispippalot uudelle suomalaiselle aupparille Seattlessa ja tällä hetkellä ainakin suunnitelmissa suunnata illaksi/yöksi sinne.
Mulla ei nyt oikeastaan ole mitään ihmeempiä juttuja tänne, joten toivotan vaan hauskat viikonloput kaikille ja palataan varmaan alkuviikosta, moikka! :)






-Ida

4 kommenttia:

  1. Hei! Sulla on tosi kiva blogi ja oli aivan mahtavaa luettavaa! Ihania maisemia siellä. Harkitsen iteki justii au pairiksi lähtöö :)

    VastaaPoista
  2. Oliko sulla kuinka paljon kokemusta lastenhoidosta? Tai millasia toivomuksia perheen suhteen, kuten kuinka monta lasta perheessä ois hyvä ja minkä ikäisiä ne olis? Vai menitkö ihan sen mukaa että mikä perhe tuntu hyvältä? :) Sulla oli kyllä tosi hyvä tuuri kun heti ensimmäinen perhe oli just sopiva! Ootko harkinnu toista vuotta au pairina? mahollisesti samasa perheesä tai sitten jossain toisessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukulaislasten kanssa vietetty aika ja työskentelin myös melkein vuoden kahdessa eri päiväkodissa ennenkuin tulin tänne :) No periaatteessa toivoin että pääsisin perheeseen jossa on pieniä lapsia, mutta en sitä kuitenkaan hakemukseen kirjoittanut. Ajattelin että tärkeämpää että löytyy hyvä perhe jonka kanssa tulee toimeen. Hakemukseen laitoin kyllä että lapsia saisi olla enintään kolme. Joo kävi kyllä tosi hyvä tuuri, tämä perhe tosiaan oli eka joka otti yhteyttä ja heti nappasi! :) Kyllä mä toista vuotta harkitsin, mutta päätin kuitenkin että vuosi saa riittää, perhettä en missään nimessä olisi vaihtanut, en usko että olisin voinut löytää toista näin ihanaa perhettä :)

      Poista