sunnuntai 25. elokuuta 2013

They Say It's What You Make It, I Say It's Up To Fate

Hellouuu, siirsin tämän päivän kuvia koneelle kamerasta ja huomasin että sinne oli unohtunut muutamia yksittäisiä kuvia viime viikolta, tässä tulee siis random kuvapläjäys!

Viime viikonloppuna matkalla lautalle ja Seattlessa kaverin dinner partyille :)


Oh, those Seattle nights... Viime viikonlopun dinner partyjen jälkeen matkalla jatkoille

 
Sitten nää on joltain kauppareissulta...

San Franista hankittu niittipaita <3





Marketti Starbasta chai lattea!

 
Teehetki puiston penkillä


Viime viikon leffailtaevästä.... :D


Toissapäivänä 3v:n kanssa kirjastossa :)


Ja sitten tän päivän aupparitapaamiseen matkalla! Nää on näitä meidän kotihuudien landemaisemia...





Aamu käyntiin latella!


Kivakun tossa kuvassa näkyy pieni musta piste ja luulin, että koneen näytössä oli jotain likaa ja koitin pyyhkiä sitä pois vaikka kuinka kauan ennekuin tajusin zoomata kuvaa ja huomata, että kappas se onkin kuvassa oleva lentsikka. Ei väsytä :D



Seattlessa!


Bussi alle ja Ballardin kaupunginosaan mars! Kuvia periltä :)



Tapaaminen sijoittui tällä kertaa siis tuonne Ballard Lockseille (mikskä noita kutsutaan suomeksi??), josta botskit pääsee kulkemaan  Puget Soundista Lake Unioniin.




Portit aukeaaa!



Oli aika jännä kun noi Lake Unionista tulevat veneet oli paljon korkeammalla ja sitten niitten piti odottaa että vesi laskee ja sitten portit aukesi!




Nähtiin myös paljon isoja lohia hyppimässä tuolla vedessä, oli aika hassun näköistä kun isot kalat pomppi menemään :) Tapaamisessa oli taas muutama uusi aupair (ranskalaisia kaikki, ylläri) ja yhden kanssa alkoi heti juttu luistaa paremmin kuin hyvin, ja lähdettiinkin sitten samaa matkaa downtowniin. Shoppailuksi meni taas, vaikka pitäisi pikkuhiljaa alkaa säästäämään rahaa marraskuussa koittavaan lomaan...


VS:llä oli tarjouksessa ! 15 ! dollaria tollainen paketti jossa samassa  vartalovoide, suihkugeeli ja vartalosuihke, joten en vaan voinut olla hankkimatta noita... :D Noiden lisäksi ale-rekistä löytyi aivan ihana ja pehmoinen pinkki neule :)



Hohhoh, pitkä päivä takana joten mä lähden tästä nukkumaan. Hauskaa maanantaita ! !



Ps. TÄMÄ  on hyvä biisi + yleensäkin Imagine Dragons on hyvä bändi, kandee kuunnella !




-Ida

2 kommenttia:

  1. Apua, tuun kateelliseks noista VS:n jutuista mitä bongailet! :D mielenkiinnosta kysyisin, että onko sulla Suomessa jo opiskelua/töitä tiedossa kun tuut takaisin? Vai katotko asiaa sitten ku kotiin pääset? :)

    - nana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kumpaakaan tiedossa vielä :D pidän varmaan pitkän joululoman ja alkuvuodesta alan katella sit töitä/opiskelujuttuja :)

      Poista