torstai 10. heinäkuuta 2014

Daytrip To Brighton

Morjes! Nyt tulee kuvia ja juttua viime lauantaiselta Brightonin reissulta. Lähdettiin ihan uusien tuttavuuksien kokoonpanolla (kukaan ei tuntenut toisiaan..:D) mutta hyvin tultiin heti juttuun ja oli oikeen kiva päivä! Kommelluksilta ei tietty vältytty, jätettiin auto nimittäin varmaan kaupungin kalleimpaan parkkihalliin ja pulitettiin lopulta 25 puntaa neljältä tunnilta.....hups, noh sellasta sattuu. Myöskin lounasaikaan fish&chipsit meinasi mennä lokkien ruuaksi. Note to self, älä mee syömään rannalle, jossa parveilee satoja lokkeja etsimässä ruokaa. Tälle viikonlopulle meillä on samalla porukalla myös suunnitelmia, kivaa on siis taas luvassa! Mutta nyt kuitenkin, tälläiseltä näytti Brightonissa!


Ekana suunnattiin osoitteeseen 8 Bond Street, jossa sijaitsee mun host-maman suosittelema milkshake puoti nimeltä Shakeaway!

Melkeen eksyttiin jo heti ensimmäiseen herkkupuotiin, mutta päästiin kuitenkin oikeeseen määränpäähän hahaa :)




Tuolla saa siis kaikenmaailman karkeista/pipareista/hedelmistä ja ties mistä valita itselleen ihan minkävaanlaisen milkshaken! Nyt jälkeenpäin mietin että mitä oikeen ajattelin, kun otin tollaisen Summer Sallyn, eli mansikoita, kermaa ja vaahtokarkkeja sisältävän juoman. Ois pitäny ottaa esim Kinder Bueno tai joku kunnon suklaamättö shake!






Eka kimppakuva, vasemmalta oikeelle: ranska, espanja, suomi ja tsekki ! ;)


Meillä ei oikeastaan ollut mitään ihmeempää määränpäätä tuolla, mentiin lähinnä "eksytään ja katotaan mihin päädytään" tyylillä.



Royal Pavilion, joka näyttää ulkoa ainakin kuuluvan johonkin ihan muuhun maahan kuin Englantiin :D

TÄSSÄ linkki, josta löytyy lisätietoa tuosta paikasta !


 






Tuolta jatkettiin matkaa sinnepäin missä ajateltiin rannan olevan, ja oikeaan suuntaanhan me mentiin !






Ja vau mikä paikka se ranta ja suuren suuri laituri olikaan !!

















Pyörittiin tualla ikuisuus ja ihailtiin maisemia. Pakko oli yhteen laitteeseenkin mennä kirkumaan kurkku kipeäksi! :D



"miten nää turvavyöt laitetaan kiinni???" ja tossa vaiheessa laite liikkui jo eteenpäin :D Ei kauheesti henkilökunta tarkistellut onko vyöt kiinni vai ei haha, aika karua.


ÄÄÄÄÄ PÄÄSTÄKÄÄ POIS !!!


Ja sitten...krhmm....päivän tyylikkäin kuva ja kyydin jälkeiset tunnelmat:
"ei tsiisus toi oli ihan hirveetä apua apua apuaaaaaa never again" :DDD





Tohon rannalle mentiin aluksi syömään, mutta ei päästy kun istumaan ja ruokalootat auki niin oltiin täysin lokkien saartamia ja ne tuli oikeesti päälle, jolloin kirkumisen saattelemana juostiin karkuun rannalta :DD Muilla oli varmaan hauskaa katsoa kun hömpät turistitytöt panikoivat kuin viimeistä päivää... Loppupäivä oltiin kaikki ihan vainoharhaisia kun nähtiin edes vilaukselta lokki jossain.



Ruokatauon jälkeen lähdettiin tutkimaan taas pääkatua ja etsimään Primarkia.


Päätettiin kuitenkin ison kadun sijaan kulkea myös noita pikkuisia kujia, kun ne olivat niin nätin näköisiä!







Näkymä kaupungilta rannalle! Myös aurinko alkoi paistaa, niin oli ihan mahtavat maisemat!





Tässä välissä Primark löytyi, mutta miä ja ranskalainen tyttö päätettiin lähteä kahville ja katselemaan muita paikkoja, koska oltiin molemmat ihan vasta käyty Lontoon Primarkissa tuhlailemassa ;)
Haettiin Caffe Nerosta jäälatet ja käveltiin alas rantaan.





Ahh tuolla oli niin ihanaa. Merta silmänkantamattomiin ja kilometrikaupalla rantaviivaa. Keräsin tuolta muutaman kiven muistoksi, tosin enköhän tonne vielä tän vuoden aikana mene uudestaan!


Löysin muuten viime viikolla Primarkista ihanan repun! Oon metsästäny kivaa reppua nyt muutaman kuukauden ja viimein löysin sopivan :) Maksoi 9 puntaa, aika halpaa!




Ja pari vikaa kuvaa on jo matkalta takaisin autolle. Sellainen päivä meillä oli Brightonissa! Todella ihana rantakaupunki kyseessä ja suosittelen ehdottomasti siellä vierailua :) Muistakaa vaan etsiä vähän halvempi parkkihalli kuin me....




-Ida

2 kommenttia:

  1. Voi että, ihania kuvia Iso-Britanniasta! :) Au pairina varmaan vähän erilaista kun USA:ssa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On täällä joo aika erilaista! En osaa sanoa kumpi paikkana parempi, molemmissa on puolensa :)

      Poista