keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

We're Happy, Free, Confused And Lonely At The Same Time, It's Miserable And Magical Oh Yeah

Heipsan taas ! Vitsit mulla on ollu niin tavallinen alkuviikko, ettei mitään kummempaa kirjoiteltavaa ole ollut... Perus aupparihommia ja kavereiden kanssa hengailua vapaa-ajalla :) Ja voisi melkein sanoa, että alan pikkuhiljaa jo kärsimään näistä helteistä, joka päivä on niin kuuma ja hiostava ja tukala olla, että sais olla vaikka yksi sadepäivä tässä välissä! Joojoo ei pitäisi valittaa, kohta tää on ohi ja sitten ihmetellään seuraavat kahdeksan kuukautta kun on niin kauhean kylmä ja yhyhyy tulis jo kesähelteet....
 Oon vähän ootellut, että kuvia viime lauantain baarikierros bileistä ilmaantuisi, järjestäjät lupasivat niitä järkätä nettiin pikimmiten, mutta ei ainakaan vielä ole näkynyt! Niitä varmaan muutaman laitan tänne (jos ne on esittelykelpoisia....), että näätte vähän millanen  meininki siellä oli. Täytyy sanoa että tapahtuma oli tosi hyvin järkätty ja porukkaa saatu paikalle hurjasti, meitä oli lopulta melkein 250 ! ! Epäilin aluksi että noin ison porukan saaminen baarista toiseen puolentoistatunnin välein olisi aika vaikea tehtävä, mutta mahtavien järjestäjien ansiosta siirtymiset sujui aika sutjakkaasti ja kivuttomasti :) Tosi hyvä meininki oli koko illan ja tuli tavattua monia uusia kasvoja! Eri asia sitten että muistanko niistä kasvoista yhtäkään, puhumattakaan kenenkään nimistä, mutta se nyt on asia erikseen ;) Samanlaisia bileitä järjestetään vielä ainakin kaksi tän vuoden puolella (syyskuussa yhdet ja marraskuun alussa Halloweenbileet!), enkä malttaisi odottaa niitä yhtään :D Noh, ehkä rauhoitun nyt ja alan intoilemaan sitten kun on vähän ajankohtaisempaa. 


Unohdin että mulla on viime viikolta muutama kuva Maidstonesta, kun ajettiin sinne Natalian kanssa metsästämään bilevaatteita! Ei kyllä ollut mikään kummempi paikka, mutta ostoskatu oli ihan jees, paitsi että siellä Primark oli niin pieni että melkein itketti...yksikerroksinen Primark on painajainen, kun on tottunut käymään sellaisissa kolmi/nelikerroksisissa  paratiiseissa! Kerrassaan järkyttävää, niin järkyttävää. 

Sain muuten vihdoinkin luettua sen Love Story kirjan, josta on tasaisin väliajoin noin vuoden ajan vilahdellut täällä kuvia :D Ja ei, en ihan niin hidas ole lukemaan että mulla ois mennyt siinä vuosi! Mietin itsekin tänään et hemmetti, oon lukenu sitä viime vuoden keväästä asti krhmm... mut sit tajusin, että luin sitä aina vaan kun olin jossaan reissussa/matkalla johonkin. Lautassa matkoilla Seattleen vapaapäivinä/koulupäivinä, lentokoneessa matkalla Caliin, Vegasiin, ja lopulta kotiin. Ja sitten lopetin puoleksi vuodeksi ja jatkoin taas tänne tullessa :D Ja nyt se loppui, oli vähän haikea fiilis oikeestaan kun siihen kirjaan, tai siis niihin paikkoihin missä luin sitä, liittyy niin paljon muistoja! Jännä juttu. Noh, kaiken pitää joskus loppua ja siirtyä uusiin juttuihin. Uusi kirja toivottavasti on kaiken hehkutuksen arvoinen, joten sen lukemiseen ei kauaa aikaa pitäisi mennä ! Ellei sekin päädy jotenkin mun matkakirjaksi.... Nyt kuitenkin on mun aika painua pehkuihin, öitä vaan kaikille ja hauskaa torstaita :)




-Ida

2 kommenttia:

  1. Mä en kestä, aina ku luen sun blogia niin tulee vaan suurempi himo lähteä JO! En malttais millään odottaa, vaikka viihdyn (vielä) ihan hyvin Suomessa. :D

    VastaaPoista