maanantai 28. heinäkuuta 2014

Lazy Sunday, Vintage Fair And Me Being Stupid

Kyllä joskus on niin ihanaa nukkua iltapäivään asti ja herätä ihan rauhassa ilman minkäänlaista kiirettä ja velvollisuuksia... ja sitten saada kaverilta tekstari että "nyt lähdetään markkinoille, tuun hakee tunnin päästä!". Jaahas, no kai se on mentävä ja se siitä laiskottelupäivästä :D No joo olihan se jo varmaan aikakin päästä lopulta puoli kahdelta ylös sängystä ja palata sivistyksen pariin. Ajeltiin siis taas Tunbridge Wellssiin ja siellä meitä odotti kivat pienet Vintagemarkkinat! Kaikenlaista ihanaa vanhaa tavaraa oli tarjolla, mutta lähdettiin sinne lähinnä katselemaan, ei ostelemaan ;)














Poikettiin myös yhteen sisustusliikkeeseen tuolla kadulla ja mihin törmäsinkään?!


Ja vielä lisää Suomijuttuja !!!! Musta oli kauheen hupaisaa löytää muumimukeja tuolta, ja koitin sitten espanjalaiskamuille selittää että noi on Suomessa hirveen suosittuja ja ja ja ja... ne ei ihan ymmärtäny mun innostusta haha. Hintaa noilla oli  18puntaa/kpl... aika kallista lystiä !


Markkinoilta suunnattiin läheiseen Juliets kahvilaan istumaan ja kiskomaan kahvia :)




Sellainen sunnuntai tällä kertaa :) Vitsi mulla on tänään ollut aika mielenkiintoinen päivä... Lähdin käymään Sevenoaksissa postittamassa yhdelle amerikan hostpojista synttärikortin, kun se pikkumussukka täyttää 2v !! Oivoi, vastahan se pallero oli kolme kuukautta vanha pieni vauva...aika menee liian nopeesti eteenpäin! Noh anyway, sitten siellä postissa ollessa hostmamalta tuli viesti, että muista jättää hälyttimet pois päältä jos lähdet ulos, kun siivoojat ovat tulossa. Oh shieeeeeet, tietty olin laittanut hälyttimet päälle ja lähdin sitten hurjaa vauhtia ajamaan takaisin kotiin. Onneksi siivoojat ei olleet vielä ehtineet tulla ja sain huokaista helpotuksesta. Mutta siinä kun koitin sitten päästä kotsaan sisälle, niin mitähän hemmettiä, ovi ei auennutkaan. Tai avain ei kääntynyt lukossa mihinkään vaikka koitin epätoivoisesti ränklätä sitä varmaan 15 minuuttia. Pian hostmama soitti että ei olisikaan tarvinnut kiirehtiä kotiin, kun siivoojat olivatkin tulossa myöhemmin.... Samalla mainitsin sitten, että en pääse sisälle. Hostmama vaan nauroi mulle, ja päätettiin että menen johonkin siksi aikaa että siivoojat tulee ja pääsen sitten heidän kanssa sisään jos saavat oven auki. Mulla kun kumminkin on aina tosi hyviä ideoita, niin päätin kokeilla jos avain tepsisi takaoveen. Takaovelle päästäkseen täytyy tietty mennä sisään portista, joka oli ylläriylläri myös lukossa. Kiipesin siis sen yli (aita/portti on mua päätä korkeampi), joka oli varmaan aika mielenkiintoisen näköistä. Onneksi kukaan ei tainnut nähdä! Ja joo kuten varmaan arvata saattaa, kiipesin takapihalle ihan vaan saadakseni selville, että takaoveen käy eri avain kuin etuoveen... JES ! Mitäs sitten, yläkerran ikkunat oli auki ja meinasin kiivetä sitä kautta sisään. Päätin kuitenkin jättää puutarhatuoli/pöytä rakennelmat vaan suunnitelman tasolle turvallisuussyistä ja menin takaisin autolle hengaamaan. Aikaa piti kuitenkin saada pari tuntia kulutettua, joten lähdin kauppaan ja pakkohan siellä oli käydä ostelemaan ajan kuluksi :D Noh ei tietty mitään ihan turhuuksia, suihkusaippua mulla on ihan lopussa samoin CC voide, jonka nyt kokeilun vuoksi vaihdoin tohon Simplen BB-voiteeseen, saa nähdä onko siitä mihinkään! Ja Nivean ihana huulirasva, ihan vaan siksi ettei niitä voi olla ikinä liikaa :)


Ja siis joo, ovitarina jatkuu vielä.. Kaupasta ajelin takaisin kotiin ja pian siivoojat onneksi tulivat ja kappas kappas, saivat oven auki heti. Et terve vaan, oli tosi fiksu olo kun siinä koitin selittää että oon aina avannu oven samalla tavalla yhyy miksei se nyt toiminut buhuhuhuu. Meidän ulko-ovella on ihan varmasti joku salaliitto mua vastaan.
Anyways, lähden nyt hakemaan vauvaa tarhasta, toivottavasti päästään sisään takaisin tullessa!!! :DD




-Ida

4 kommenttia:

  1. Ois kiva kuullu sun tehtävistä aupairina tässä perheessä :) nyt kuulostan kovin negatiiviselta, en tosiaan tarkota niin! Mutta saa käsityksen ettei sun tarvi tehä siellä mitään :D ehkä johtuu siitä kun kertoilit niin paljon seatlen hommista ni nyt ei varmaan nappaa kirjottaa niistä, ku on muutenki kaikkea kivaa. Eikä sillä, mä tykkään lukee ja kattoo kuvia noista jutuista mitä oot postaillu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Joo ymmärrän kyllä mitä meinaat, ja täytyy sanoa ihan rehellisesti että mulla tosiaan ei ole kovin paljon kirjoiteltavaa itse aupair hommista! Tällä kertaa kun mulla on ainoastaan toi yksi pikkuinen vahdittavana ja vaan 4-5 tuntia päivässä. Suurin osa ajasta menee tytön ruoka-aikoihin ja päikkäreihin ja aika samalla aikataululla päivästä toiseen, niin varmaan porukka kyllästyisi sellaisiin postauksiin aika nopeasti ;) Mietin itseasiassa tätä asiaa muutama päivä sitten, ja joo tää on aupair blogi ja ihan vaan aupairjuttuja pitäisi olla enemmän! Varmaan tähän asiaan tulee parannusta sitä mukaa kun tyttö kasvaa ja voidaan alkaa tekemään muutakin kun ihan pelkkiä vauvajuttuja! :) Laaja postaus mun tyypillisestä työpäivästä tulossa pian :)

      Poista
    2. Moi Ida. Kivoja kuvia sinulla täältä meidänkin kulmilta Tunbridge Wellsistä ja mukava kuulla au-pair tarinaasi. Itse olin au-pairina lähes 20v sitten. Jos sinulla on aikaa ja halua, niin meillä olisi ihana berni koira satunnaista hoitajaa vailla. Onko sinulla sähköpostia, mihin voisin laittaa lisää aiheesta? T. Mari

      Poista
    3. Moikka :) Kiva että oot löytänyt tiesi tänne lueskelemaan! En tiedä oisko mun mahdollista alkaa teidän koiran hoitajaksi, edes satunnaisesti. Kiitos kumminkin tarjouksesta, toivottavasti löydätte hauvallenne kivan hoitajan! :)

      Poista