tiistai 27. marraskuuta 2012

Brighter Than The Sun

Jo neljäs sateeton päivä meneillään, aurinko paistoi koko päivän ja oli tosi lämmin. Täytyy sanoa, että tänään oli tosi hyvä päivä ja mun mieli oli varmaan aurinkoakin aurinkoisempi! Jos niin nyt voi edes sanoa..mutta tajuatte varmaan pointin :)
Tänään aamupäivällä lähdin molempien poikien kanssa ulkoilemaan. Mentiin ensin Green Laken Community Centerin lasten leikkisaliin vähäksi aikaa ja sitten kiertelemään puistoon ja järven rannalle.
Olin ihan innoissani kun joka paikassa oli niin kaunista. Nappailin varmaan sata kuvaa tuosta järvestä ja sen ympäristöstä..hups. Tässä kuvia sieltä! (mutta ei ihan sataa kuitenkaan)












Osa leikkipuistoa ja takana näkyy Community Center :)




Ja sit viimisenä tää mäki...huhhuh, tuli päivän treenit täyteen kun työnsin jättirattaita (jossa molemmat lapset oli kyydissä) ylös. Tosin tästä kuvasta ei ehkä näe kuinka jyrkkä se on mutta joo, vaati lihasvoimia! :D

Hmm ja mitäs vielä. Ulkoilun jälkeen oli taas pikkuisten päiväuniaika, sen jälkeen vaan hengailua ja kuudelta lähdettiin ulos syömään porukalla. Tällä kertaa mentiin fish&chips ravintolaan, oijoi oli hyvää :)

Yksi todella kiva päivä siis taas takana, saa nähdä mitä huominen tuo tullessaan!



-Ida









2 kommenttia: