torstai 14. helmikuuta 2013

One Shade Of Grey

Hellou vaan! Ystävänpäivästä selvitty ja huomenna koittaakin viikonloppu, jipiiiii. Muutama viime päivä mennyt aika normeissa meiningeissä, ei mitään ihmeempiä siis.
Sain eilen loistoidean ja kunnon sisustusinspiraation jostakin ja päätin että haluan maalata huoneeni. Olen tässä nyt muutaman viikon pohtinut että mitä tälle huoneelle oikein tekisin. Sängyn hankkimisen jälkeen jotenkin jäänyt homma vähän kesken, mutta nyt viimeinkin tiedän mitä haluan tälle tehdä!
Lähdettiin tänään koko porukalla kauppaan ja pääsin valkkailemaan maalia tänne :) Päädyin ihanaan vaalean harmaaseen, joka sopii sitten kivasti valkoisten kalusteiden kanssa ja siihen on sitten helppo yhdistellä muita pieniä sisustusjuttuja tarpeen mukaan. On myös käytännöllinen jatkoa ajatellen, koska harmaa on aika neutraali väri. Eli passaa niin seuraavalle mahdolliselle aupairille mun jälkeen tai sitten pojille jos isompana haluavat vaihtaa tähän huoneeseen :)
Tällä hetkellä tässä huoneessa on sellaiset aika vaaleat kermanväriset seinät, jotka ei kyllä mun silmää miellytä yhtään :D Eli illalla kattovalon kanssa näyttää melkeimpä vaalean keltaisilta.
Laitan vaikka kuvia sitten myöhemmin! Ja nyt muihin aiheisiin. Käytiin tossa eilen 3v:n kanssa kaupassa ja ihan kevyttä ystävänpäivämeininkiä oli havaittavissa..






Tuossa tietty vaan murto-osa kaikesta krääsästä mitä siellä oli. Ei onneksi yhtään kaupallista meininkiä :)

Mukaan kaupasta tarttui muunmuassa uusi kirja. Luin tammikuun aikana kolme kirjaa, kaksi jotka olin ottanut Suomesta mukaan ja yhden täältä ostetun. Iskenyt vissiin joku lukubuumi, kun koko ajan täytyy olla kirja kädessä. Tuostakin jo yksi kolmasosa luettuna... :D


 Ihanat keväiset tekokynnet joissa tarrakiinnitys. En kovinkaan usein käytä tekokynsiä mutta noi oli niin ihanat ja halvat (5,90 ja joku erityistarjous,vielä dollari alennusta tuosta hinnasta :D) niin oli pakko. 3v olisi halunnut, että otan sellaiset neon pinkkivihreäkelta-raitaiset mutta ei olleet ihan mun tyyliä...


Huulirasva.. Oon ihan koukussa noihin! Tuoksuu ihanalta ja niistä saa kivasti myös väriä huuliin :) Pinkki ja oranssi oli mulla ennestään jo ja tuo liila on uusi tulokas. Noita olis vielä pari väriä, täytyy varmaan käydä hakemassa joku päivä..


Uusi meikinpohjustusvoide ja ripsari!


Löysin tässä yksi päivä Girls telkkarisarjan ja katsoin samantien koko ykköskauden ja ekat viisi jaksoa toisesta kaudesta. Ihan paras sarja pitkään aikaan, suosittelen ! :D



Nyt vaan odottelen, että viikonloppu alkaisi, kaikkea kivaa on luvassa! Palataan :)



-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti