perjantai 22. helmikuuta 2013

SF Haight/Ashbury

Ajattelin siis tehdä erikseen jutun tästä kuuluisasta kaupunginosasta tai oikeastaan vaan tästä kadusta, koska mun mielestä siitäkin riittää juttua yhden postauksen verran. Ja vihdoinkin sain tämänkin nyt aikaiseksi :) Jep, se on vaan yksi katu, muttei kuitenkaan mikään ihan tavallinen! Mulle valkeni aika hyvin parin ensimmäisen päivän aikana, että kyseessä tosiaan on ihan nähtävyys ja viimeisimpiä paikkoja mitkä ovat vielä hippien "omistuksessa". En nyt keksinyt järkevämpää ilmaisua, mutta hippimeininki kukoisti kyllä tuolla kadulla/alueella ja oli aika hauskaa elellä siellä melkein pari viikkoa :D Sieltä löytyi niin vaatekauppoja, ruokakauppoja, lävistys ja tatskapaikkoja, kahviloita ja kaikkea mahdollista hauskaa. Koitin löytää kaikki kuvat mitä tuosta kadusta nappailin. En jokaisesta putiikista kuvia ottanut, vaikka olisi ehkä pitänyt, kaikki oli siellä niin uniikkia ja jännää!

















3v tutkailee hassua seinää!





Huomatkaa jalat seinässä ;)

Meikän tatskamesta!











Kotikadun Ben&Jerry's!

Ja tälläisessä mestassa asuttiin se pari viikkoa :) Ei meillä sentään koko talo ollut käytössä, vain ensimmäisen kerroksen asunto!
Ikävä on kyllä San Frania, siellä oli niin ihanat ilmat ja kaikki oli niin värikästä! :D
Viimeisenä päivänä oltiin vielä 3v:n kanssa pikku kävelyllä, mun piti hoitaa viimehetken shoppailuja hahah. Toi napero on kyllä maailman parasta shoppaus-seuraa! Oltiin yhdessä vaatekaupassa ja hän tykkäsi kaikesta mitä katselin siellä ja aina kun kysyin, että hei voinko ostaa tämän niin vastaus oli "sure!". Olin vissiin itse muutamaan otteeseen sanonut vaatteista totally awesome, kun yhdessä vaiheessa katselin erästä paitaa ja pikkumies tuli viereen ja sanoi kovaan ääneen "yea, that is totally awsome".. :DD Hajosin aika pahasti ja myyjäkin siinä vieressä vähän naureskeli. Eikä nää hassut hetket siihen loppuneet. Yhdessä toisessa kaupassa soi jotain aika menevää musiikkia ja siihen 3v sitten huudahti: "Hey, music! Can we dance?!" ja sitten alkoi itse tanssimaan siinä keskellä kauppaa.. :D Oivoi. Ihana pieni vesseli.
Ja kertaakaan ei muuten vinkunut, että mennään jo! Voisi ottaa miehet tästä pikkujannusta mallia ;)

Kauppakierroksen jälkeen oltiin kävelemässä kotiin, kun spottasin pienen matkamuistokaupan yhdessä kadun kulmassa. Siinä oli pihalla kaikenlaista krääsää ja kori jossa oli ihania pääkallorannekoruja! Metsästin tuollaisia jo viime keväänä, mutta silloin olivat esim. Ginalta loppuneet, kyllä suretti.
Mutta nyt onneksi löytyi ihan säkällä juuri täydelliset! Ei ollut hinnallakaan pilattu, kaksi kuudella dollarilla..


3v. olisi kovin innoissaan ottanut tuon pinkin..
Sellainen oli siis meidän asuinalue ja viimeinen SF-päivä!

Mulla on jälleen kiva viikonloppu edessä. Huomenna lähdetään host-isin ja 3v:n kanssa luistelemaan!!!
Vihdoinkin, en muista talvea jolloin en olisi käynyt luistelemassa, joten odotan todella innolla :)
Huomenna luistelujen jälkeen lähden vielä Seattleen ja ajellaan kaverin kanssa Ikeaan käymään. Muutamia erittäin tarpeellisia ostoksia olisi listalla, ei siis mennä vain lihapullien ja muussin takia ;)
Sunnuntaina relaamista ja maalaushommia.

                 Hauskaa viikonloppua kaikille, palataan!




-Ida

9 kommenttia:

  1. Aika psykedeelinen toi teiän kotikatu. Kenen kans miä meen tänä talven luistelee, ku siä et oo tääl? En ainaka Jarmon.. t. teme

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappaat sen miisuliinin mukaa ;) meikän kans sit ens talven!

      Poista
  2. Hell no! Venailen mielummin sitte tota ens talvee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no mut kylhän se tiietää et meikä on parast luisteluseuraa!

      Poista
  3. Oon lukenu tän sun koko blogin nyt parissa päivässä, tää on ihan mahtava! Oon sulle niin kateellinen, kun oot jo siellä. Itselläni on siis tavotteena ens syksynä päästä lähtee kans jenkkeihin auppariks, enkä jaksais millään odottaa. Nää blogit vaa nostaa sitä halua päästä jo lähtemään. Ite oon lähös allianssin kautta, et järjestöt on erit, mut oletettavasti se hakuprosessi suht samallainen on (: Niin kysynpä nyt, et oliks sul sen viisumihässäkän lisäks jotai muut sun mielest haastavaa siin hakuprosessis? Jos nyt vielä muistat, kun sinne oot jo päässyt. Jään varmasti seurailee tätä sun blogia, ku tässä on oikeesti sitä teijän arkeekin, osassa blogeissa, mitä oon lukenut, ni ne kertoo blogeissaan melkeinpä vain viikonlopusta viikonloppuun, mikä ei avaa taas sitä aupairin arkea lähes ollenkaan. Kirjoitinpa pitkän viestin, mut oisin niin innoissani jo lähössä, mut koulu pitää käydä eka loppuu.

    - Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon :) Itse en kanssa olisi millään malttanut odottaa lähtöä, halusin vaan päästä maailmalle heti heti heti! Hmm no ihan rehellisesti sanottuna mun mielestä koko hakuprosessi oli aika haastava henkisesti. Otin siitä hirveästi stressiä, vaikkei ehkä olisi pitänyt. Vasta Suomesta lentoon lähtiessä tuntui että voin viimein hengähtää ekaa kertaa muutamaan kuukauteen koska siinä vaiheessa tiesin varmasti että kaikki on järjestyksessä ja olen viimein saavuttanut tavoitteeni :D Se siis varmaan riippuu ihan itsestä, onko haku haastava vai ei. Kannattaa siis hoitaa tarvittavat asiat vaan ajallaan ja huolella ja ottaa rennosti eikä stressailla turhia, pääseet helpommalla kuin minä. Toivottavasti tuosta vastauksesta oli sulle jotain iloa :D Ja joo olenkin koittanut panostaa tähän arkipuoleen ja kiva että tykkäät! :)

      Poista
    2. Kiitti vastauksesta, mua pelottaa just se, et en saa sitä ikinä valmiiks, ku oon just sellanen, et kaikki tuppaa jäämää viimetinkaa ja nyt ku kerranki pitäs tehä jotai ajois ja ajallaa, ni ei tuu varmaa mitää.. :D

      Poista
    3. Jep no mulla juuri tuo viime tippaan jättäminen oli koitua kohtaloksi.. Otat vaan itseäsi niskasta kii ja teet kaiken silloin kun pitää. Olet siitä varmasti kiitollinen itsellesi myöhemmin :D Tsemppiä prosessiin!

      Poista
    4. Joo kiitti, eiköhän tää tästä, ku ylppärit on parin viikon pääst takana päin, ni ei tarvi niistä enää murehtia, ni sit ehkä :D "kokoajan tuntuu olevan kauheesti tekemistä, eikä yhtää aikaa" :D Mutta yritä saada ajatuksesi siellä kasaan, turhaan sä tänne kylmään, pimeään, pieneen suomeen ikävöit, kyllä kerkeet sitte myöhemminkin täällä olla (: Saatan tulla kyselemään jossain vaiheessa vielä jotain, jos sattuu jotain kysyttävää tulee.. :D

      Poista