sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Super Saturday !

Eilen oli niiiin kiva päivä, lähdin Seattleen hengailemaan viiden muun aupparin kanssa. Tunsin vain yhden heistä ennestään, mutta kaikki muut oli tosi mukavia ja älyttömän hauskoja :D Tultiin heti tosi hyvin juttuun ja olikin kiva viettää päivä heidän kanssaan. Ekaksi mentiin "lounaalle" Cheesecake Factoryyn.
Eka kuva röllitty Googlesta, koska unohdin ottaa kuvan tosta kyltistä..






Oli pientä valinnanvaikeutta ilmassa kun tuota listaa katseli, mutta päädyin sitten lopulta numero kolmoseen eli
Oreo kekseillä höystettyyn juustokakkuun..




Ja oli kyllä ihan sairaan hyvää! Oijoi hyvä seura ja tollainen herkku, mikä voiskaan olla parempaa :)
Kakkuilujen jälkeen lähdettiin kiertelemään kauppoja. Tulipa taas huomattua, että tyttöporukalla shoppailu on erittäin petollista.. Tuli osteltua vähän listan vierestä, yksi asia tosin oli ollut harkinnan alla jo vähän pidemmän aikaa:


Uusi lompakko woohoo. Ihan oikeutettu ostos, neljä vuotta vanha Guessin lompakko nimittäin otti ja hajosi muutama viikko sitten, joten täytyihän mun uusi hankkia ;)

Hmm ja mitäs muuta. Ainiin, onnistuin löytämään yhden aupparikaverin kautta SUOMALAISIA auppareita täältä Seattlen alueelta ! Jopa neljä ja yhden kanssa ehdinkin eilen illalla jo vähän jutskailla :) Vaikutti oikein mukavalta ja suunniteltiin jo jotain "Suomitytöt Seattlessa- iltaa.. :D Koitan saada tänään vielä seuraavan San Franin jutun aikaiseksi joten palaillaan myöhemmin!



-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti