sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Cut Loose, Footloose!

Heippa vaan ja hauskaa sunnuntaita! Eilinen meni Seattlessa niitä kesävaatteita ostellessa ja St. Paddyn päivän hulinoissa. Ei ehditty katsomaan paraatia, mutta eipä se haitannut :) Kaikkialla oli neliapilakoristeita ja muutenkin tuntui, että kaikki olivat pukeutuneet vihreään.. Koitettiin kaverin kanssa etsiä Pike Placesta fish&chips paikkaa, koska host-iskä oli kuullut, että se on tosi hyvä rafla. Noei löydetty, pöh, ja oli kauhea nälkä jo niin mentiin Westlake Centeriin syömään, kaveri söi kiinalaista ja mä otin pitkästä aikaa ranut. Kerran olen niitä Suomesta lähdön jälkeen syönyt niin kyllä nyt oli taas jo korkea aika! Seattlessakin oli jo ihanan keväistä, puihin oli tullut lehtiä ja kukkiakin oli siellä täällä :) Eilen sattui olemaan vieläpä suurimmaksi osaksi aurinkoinen päivä jeee.




Eksyttiin myös karkkikauppaan, kun se näytti niin suloiselta!








Noi on ihanan näköisiä, mutta ei ollut kovin hyviä :D Kaikki maistuivat joko pelkälle sokerille tai sitten ei millekään. Buu, Suomen irttikset on paljon parempia!


Kaakaotauko shoppailun lomassa..




Ja tälläisiä lähti kaupoista mukaan :)






Koitin etsiä aika simppeleitä vaatteita, mihin on sitten helppo yhdistellä asusteita ja tietty niiden pitää näyttää hyvältä Conssien kanssa! Sortsit jäivät vielä uupumaan kun en löytänyt kivoja mistään :(
Victoria's Secretillekin eksyttiin ihan vahingossa. Sinne kun menee niin on kyllä erittäin vaikeaa poistua tyhjin käsin.. :D Ja tällä kertaa sieltä sai tuollaisia yllärilahjakortteja, jonka arvon saa tietää vasta kun seuraavan kerran ostaa jotain. Arvo voi siis olla 10-500 dollaria. Kaikissa korteissa on vähintään toi kympin alennus, ihan jees! Täytyy siis huhtikuussa mennä käymään taas..haha.



Uusi kangaskassi, vihdoinkin!



Ja uudet kuulokkeet, jotka tulivat postissa eilen. Vanhat hajosi viime viikolla ja täytyi heti tilata uudet. Kuulokkeiden hajoaminen on varmaan mun pahin painajainen, mulla on nimittäin napit aina yksin ollessa korvissa ja kymmenen minuutin kauppaan kävelykin on lievä mahdottomuus ilman musiikin kuuntelua.
:DD säälittävää.


Vielä yksi lisäosa kesävaatevarastoon, nimittän valkoiset Conssit! Tilasin netistä nuo vielä eilen illalla, kun ei kaupoista löytynyt :)


Ja nyt kun nyt aurinko paistaa kolmatta päivää putkeen, niin pitää ottaa siitä kaikki ilo irti ja lähteä lenkille ihanaan kevätsäähän! Moimooooi!


Ps. katsoin eilen Gleetä ja ne vetivät siinä tän Footloose biisin, nyt se soi päässä koko ajan :D




-Ida

2 kommenttia:

  1. noi 2 ekaa mekkoa on ihan äly hienoja! Sopis hyvin tonne munki vaatekaappiin ;)

    VastaaPoista