keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Monday, Tuesday, Wednesday

Moro vaan! Kyllä menee aika nopeasti, tämäkin (työ) viikko jo puolessa välissä!  Maanantaina oli taas tämä perus "3v. kouluun päivä". Eli aamupäivä hengattiin täällä kotsassa ja sitten iltapäivällä suunnattiin Seattleen päin. Maanantaina nappailin muutaman kuvan istuessani jälleen Starbucksissa sen pari tuntia.. :D
Sisällä oli ihan täyttä, niin menin pihalle istumaan. Onneksi aurinko paistoi, eikä ollut erityisen kylmä, niin kyllähän siinä jonkun aikaa jaksoi istuskella.

Kirjoittelin pitkästä aikaa päiväkirjaan, joulukuussa päivitetty viimeksi, hupsiiis. Matsku ei ole ihan "rakas päiväkirja, tänään minä..." tasoa sentään :D Ennemminkin vingun sinne kaikista älyttömistä asioista mistä en esimerkiksi viitsi täällä blogin puolella nillittää (esim. pojista/miehistä LOL) haha. Mulla on sama kirja, jonka sain isoveikalta synttärilahjaksi, ollut jo vuodesta 2004.. melkein kymmenen vuotta, herranjestas. Alkupäästä löytyy siis ihan kiitettävästi Britney Spears ihkutusta ja ala-asteelaisen "voi ei, sain matikan kokeesta seiskan, nyt äiti nirhaa mut!" panikointia... hahhah, voi niitä aikoja. Eli aika hyvää viihdettä, kun aina välillä vanhoja juttuja lueskelen ja häpeän :D

IMG_20130320_194834

Näkymät eteen..

IMG_20130320_194943

Sivulle....

IMG_20130320_195048

Ja taakse  :D

IMG_20130320_195126

Siinä sitten kello löi kuusi, hain 3v:n koulusta ja sitten hipsittiin bussille :) Pikkuinen sai ekaa kertaa oman bussilipun, joten siitä riitti iloa koko kotimatkaksi!

IMG_20130320_195223

Tiistai meni aika tylsissä merkeissä. Hengattiin himassa koko päivä, koska vain satoi satoi ja satoi. Blaah. Ei siis kuvia perus kotimeiningeistä!

Tänään aamulla oli ihan järkyttävä myrsky. Satoi kuin saavista kaataen ja tuulikin niin pirusti että! Pian kuitenkin siinä aamupaloja syödessä, sade lakkasi ja aurinko alkoi paistaa. Noh, eihän siinä sitten muuta kuin lapset lähtövalmiiksi ja sitten kirjastoon! Kaikki sujui varsin hyvin, kunnes oltiin takaisin matkalla kotiin.. Siinä puolessa välissä matkaa alkoi ripotella vähän jo vettä, mutta ajattelin että ehditään hipsiä kotiin ennenkuin alkaa taas joku älytön rankkasade. 20 sekuntia tämän jälkeen vettä alkoi tulla ihan älyttömästi ja jouduttiin juoksemaan lähellä olevan bussipysäkin katokseen suojaan :D Siinä nökötettiin joku 10 minuuttia, kunnes sade lakkasi ja jatkettiin sitten matkaa. Eipä tietenkään päästy kun muutama kymmenen metriä eteenpäin kun sade alkoi taas! Sitten vaan äkkiä seuraavaan bussipysäkkikatokseen suojaan.. 3v ei ollut ihan varma että pitäisikö itkeä vai nauraa, kun oltiin jo kastuttu jonkin verran ja kyseisen pysäkin katoskin vuoti.. Olin jo lähettämässä host-iskälle viestiä, että sen pitäisi tulla pelastamaan meidät kun ollaan bussipysäkillä jumissa sateen takia. Tietty sade lakkasi taas sillä sekunnilla ja päästiin taas liikkeelle. Enää ennen kotia ei onneksi alkanut sataa, paitsi ihan pientä tihkua... Ei olisi paljon huumori riittänyt enää siinä vaiheessa!

Tänään oli taas myös luistelupäivä ja lähdettiin kolmen aikaan ajelemaan Bremertoniin päin.
Tässä maisema jäähallin edestä!

IMG_20130320_202306

Luistelujen jälkeen host-iskä ilmoitti, että hän löysi uuden fish&chips paikan, joten me mennään sinne syömään. Haha, selvä! Käydään syömässä aina kalaa jossain, kun host-äippä ei ole mukana, koska hän ei tykkää kalasta. Ollaan käyty varmaan seitsemässä eri paikassa vetämässä fish&chipsejä ja sitten vertaillaan aina missä ruoka on ollut parasta. Tultiin siihen tulokseen, että täältä kotisaaren yhdestä ravintolasta on saanut tähän mennessä parhaan f&c annoksen! :D Hahhah, pätevä harrastus ja sitä rataa.

Eipä nyt varmaan muuta taas tällä kertaa. Hauskaa torstaita! :)

ps. taas soi uusi biisi päässä koko ajan:




-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti