torstai 28. maaliskuuta 2013

Time For Update

Moi kaikki! Ekaks pahoittelut kun tää viikko on mennyt blogin osalta aika hiljaisissa merkeissä.. Ihan vaan siksi, että oon ollut laiska :( Ja okei alkuviikon huonot säät ei oikeen inspiroineet ottamaan kuvia ja ilman kuvia en halua postailla. Eilen ja tänään tosin on ollut aivan mahtavat ilmat täällä! Ihan yhtäkkiä tuli tosi lämmintä, eikä ole edes pahemmin satanut! Ihanaa, ollaankin oltu nyt pari päivää melkein vaan ulkona :) Ja jep olisi saanut ihania kuvia, mutta en kertaakaan muistanut ottaa kameraa mukaan.. Puhelimesta löytyy kyllä jotain randomeita otoksia joten isken niitä sitten tänne. Edes vähän jotain infoa viikon meiningeistä :)
Otetaan tähän nyt tälläinen pikakelaus!  Sunnuntaina kävin tapaamassa siis tukihenkilöäni Seattlessa. Videolla ehdinkin mainita niistä viikonloppukursseista, mutta cc:ltäni sitten kuulin että meidän järjestön aupparit eivät enää saa käydä niitä. Öööö, viime vuonna vielä sai? Hostit suivaantuivat ihan älyttömästi kun sanoin etten saisi mennä kurssille ja ottivat asian heti käsittelyyn. Host iskä soitti muutaman aika vihaisen puhelun järjestöön ja sanoi mulle että hän hoitaa asian ja miä pääsen kyllä sinne kurssille :D Okei kiva kiitti! Eli olen nyt menossa sinne vaikka järjestön mukaan se ei olisikaan sallittua tai jotain. En tiedä! Maanantaina 3v:llä oli taas koulupäivä, ja suunnattiin siis Seattleen. Ihan normireissu, mutta pieneltä häslingiltä ei kuitenkaan vältytty. Vein 3v:n vessaan ja jotenkin kummallisesti pissit päätyivät mun housuille pöntön sijaan.. Ehheheheeh meni siinä sitten 15 min housuja kuivatellessa, että kehtasi poistua vessasta :D Tiistaina oli tyhmä ilma ja taidettiin olla sisällä vaan. Keskiviikkona oli upea ilma ja lähdettiin heti aamupalan jälkeen ulos. Suunnattiin rannalle ja juuri kun sinne päästiin niin 3v alkoi kävellä vähän hassusti. Kysäisin siinä sitten että pitäskö mennä puskaan pissalle (vessoja ei ollut missään lähettyvillä) ja juuri kun oltiin päästy hyvään puskaan niin johan ne pissit oli housussa. Oivoi, melkein onnistuttiin! Piti sitten samantien hipsiä kotiin housuja vaihtamaan, palattiin sitten kyllä taas heti ulos! Aamupäivä meni siis ulkoillessa, ja iltapäivällä lähdettiin taas luistelemaan. Vitsi miten rakastankaan luistelua, se on joka kerta aina vaan hauskempaa! Varsinkin kun 3v. on kehittynyt jo tosi paljon. Ei roiku mun käsissä enää vaan liikkuu itse sellaisen pienen tukihärvelin kanssa, eikä ala vinkumaan joka kerta kun pyllähtää pepulleen jäälle :D Luistelun jälkeen mentiin taas uuteen paikkaan syömään fish&chipsejä! Meillä oli hurja operaatio, kun ei meinattu löytää sitä paikkaa..Joku puoli tuntia kierreltiin ja ihmeteltiin, mutta kyllä se sitten löytyi. Ja oli muuten älyttömän hyvät sapuskat! Melkeimpä meni tän mun lemppari saariravintolan edelle, muttei ehkä ihan :)
Paluumatkakin oli aika hauska, 3v:llä on autossa aina joku leffa pyörimässä. Sillä kertaa se oli Pieni merenneito ja laulettiin porukalla aina kun siinä tuli joku laulu hahah. Under the sea, under the sea!
Tänään eli torstaina aamupäivällä ilma oli semikökkö. Sitten kahdentoista jälkeen aurinko ilmestyi taivaalle ja sännättiin 3v:n kanssa pää kolmantena jalkana ulos. Meitsi veti huppari päällä ja huivi kaulassa. Muut ihmiset t-paidoissa ja topeissa. Hups. No en mä ajatellut, että siellä olisi niin lämmin ollut! Käytiin kaupassa hakemassa mulle pääsiäismättöjä ja uusi kynsilakka. 3v halusi maitoa Starbucksista, joten haettiin hänelle maitoa ja sitten istuttiin penkille paistattelemaan päivää ja hassuttelemaan. Se pieni vesseli on vaan niin parasta seuraa! Ehdottomasti mun Amerikan bestis! Hahhah. Siitä lähdettiin käppäilemään kotia päin. Matkalla 3v käveli takaperin, eikä huomannut lähestyvää pusikkoa (en sanonut mitään tietty, oon kauhea:DD) ja kaatui sitten sinne. Minä vaan nauroin kuin viimeistä päivää ja kyllä pikkumiestäkin nauratti ja hän sitten ilmoitti että "I fell in a bush, how silly! Hahahhahaha" :D Oivoi, tänään ollut kyllä nauruntäyteinen päivä :) Sitten kun päästiin kotiin niin vaihdoin heti kevyemmät vaatteet päälle (farkut ja topin) ja mentiin pihalle muiden naapuruston lasten kanssa leikkimään. Oli hauskaa, mutta jotenkin hassua kun nyt mä olin se "aikuinen" lastenleikeissä. En tunne olevani mitenkään aikuinen vielä, niin on hassua miten lapset kuitenkin on ihan silleen että hei toi on aikuinen. Ääääääää ikäkriiisi iskee taas. Hetken päästä jätin sitten lapset leikkeihinsä ja menin penkille ottamaan aurinkoa. Onneksi olin ennakoinut ja parina edellisenä iltana levitellyt käsiin ja jalkoihin itseruskettavaa. Kehtasi laittaa topin päälle eikä tarvinnut olla ihan albiino.
Nyt istuskelen tässä relaamassa vaan ja vihdoinkin kirjoittamassa tätä juttua. Teekuppi kädessä ja kynsien lakkailut meneillään :) Sori, tuli nyt älytön tekstioksennus, toivottavasti jaksoitte lukea! Nyt niitä kuvia, järjestyksessä sunnuntaista tähän iltaan.










20130324_140213


Kadulla jaettiin ilmasta limpparia!

20130325_103421
Biitsille menossa..
20130325_174704
Kaakao vaihtui mansikka-banaani smoothieen!
IMG_20130326_123519
Conssit saapuivat tiistaina!

20130328_143108

20130328_143341

Mickey Mouse clubhousea poitsulle ja m&m:iä mulle!



Ja iltateet tulille. Tässä huushollissa ei ole vedenkeitintä niin täytyy keitellä vedet kattilassa.. :D



Takapihaa ja auringonlaskua :)

Tälläinen jättipostaus tällä kertaa! Lupaan kyllä nyt ryhdistäytyä ja postailla vähän useammin kuin kerran viikossa...Väsynyt aupair kuittaa!

IMG_20130328_192858


Ps. Seuraava viikko näyttää aika lupaavalta!

SC20130328-102537



Pps. 7 päivää lomaan!





-Ida

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mulla on instagram, lukee tuolla sivussa. Nimimerkki: iiiiiid
      (kuusi i:tä) :D

      Poista