tiistai 5. maaliskuuta 2013

Spring Has Arrived!

Jihuu, täällä on alkanut nyt näkymään pusikoissa uusia pikkulehtiä ja kukkiakin kasvaa jo siellä täällä :)
Saatiin 3v:n kanssa tänään tehtävä host-iskältä. Meidän oli määrä lähteä hommaamaan postikortti jollekin näiden tutun pienelle pojalle lähetettäväksi. Lähdettiin siis käppäilemään keskustaanpäin lounaan jälkeen.
Keväisiä tunnelmia matkalta..



Ensin käytiin postissa, mun piti käydä postittamassa eräs erittäin tärkeä paketti.. Sitten tassuteltiin korttikauppaan. Löydettiin paljon kivoja vaihtoehtoja, mutta päädyttiin sitten yhteen tosi makeeseen yksilöön.
Ei ole nyt siitä kuvaa, mutta se on tosi hieno :) Tehtävä siis suoritettu onnistuneesti, jipii!


Puhalleltiin saippuakuplia kotimatkalla :) Saatiin kuplat kaupasta, kun joku täti ihasteli 3v:tä ja jutteli hänen kanssaan sillä aikaa kun valkkailin korttia. Sitten hetken päästä 3v otti tuon kuplapurkin hyllyltä ja näytti sitä tätille. Täti sitten iloisesti ilmoitti, että hän ostaa sen pikkuiselle kun hän kerran pitää siitä.. :D Olin vähän että whaaaat, mutta täti tyrkkäsi 3v:lle rahat käteen ja sanoi vaan että mielellään noin suloiselle pikkukaverille maksaa saippuakuplat. Noh, mikäs siinä sitten!

Unohdin eilen kokonaan, että olin napsinut lauttamatkalla kuvia. Sää oli ihan mahtava eilen, aurinko paistoi ja     ilma oli tosi kirkas. Näkyi hyvin saarelta Seattleen ja siellä takana oleva vuoristo!


Jos noi vuoret näyttää isolta, niin katsokaas tätä..


Ihan hullun kokoinen. Tosi vaikuttava näky, ei voi muuta sanoa! Sivuilla näkyy siis nuo matalammat vuoret mitkä ovat tuossa ylemmässä kuvassa.


Upeat päivät ovat kyllä ehdottomasti tämän paikan suola. Maisemat ovat niin upeat!

Sellaista tänään (ja eilen), palataan!



-Ida



2 kommenttia:

  1. Ja tänne kun iski taas vaihteeks takatalvi tänään.. -.- Kauhea lumipyry..

    VastaaPoista
  2. ihanan keväistä siellä ! :) täällä vaan hirmusesti lunta :/ on muuten tosi upeita maisemia, voi kun mäkin pian pääsisin lähtemään!

    http://makelifeyourss.blogspot.fi/ <-- mun mietteitä hausta ja kaikesta muustakin :)

    VastaaPoista