perjantai 15. maaliskuuta 2013

My Day !

Muutaman päivän postaustauon jälkeen ajattelin nyt näin perjantaina oikein panostaa ja väsäsin tälläisen "meitsin päivä" jutun. Eli melkein kaikki päivän vaiheet tallennettuna kameralle, tälläistä on aupparin elämä!

Klo 8.00 soi herätyskello.Silloin olotila tätä luokkaa:


Tämä auppari laittaa torkun päälle sata kertaa ja havahtuu jossain vaiheessa vilkaisemaan kelloa, joka näyttää iloisesti 8.26. Sitten ei muu auta kun kivuta alas sängystä älytöntä vauhtia, heittää aamutakki niskaan, tossut jalkaan ja juosta nykäisemään pikameikit nassuun. Musiikit täytyy heti iskeä pauhaamaan, eihän päivä lähde muuten käyntiin ollenkaan!



Ehdinpä tässä vaiheessa avata verhot ja huomata, että aurinkohan se siellä paistaa! Ekaa kertaa viime viikonlopun jälkeen.. Kaunis sää inspiroi pukemaan vähän jotain muuta kuin ne perus hupparin ja farkut, aupparin luotto vaatteet! Ihan pieni vaatekriisi piti siis taas kokea, mutta siitä selvittiin ennätysnopeasti.


Meikattu, vaatteet päällä ja mitäs vielä.. Ainiin joo no voishan sen tukan vaikka laittaa kondikseen! Liian usein tulee turvauduttua pipoon..


 Joku nutturan tapainen päässä ja sitten menoksi!


Pikainen kellon tsekkaus, wuuhuu vielä kuusi minuuttia töiden alkuun! On siis vielä aikaa pelata hetki Subway Surfersia!



Kellon lyödessä yhdeksän, parit salmiakin naamariin ja sitten alakertaan aamupalalle.


Rappuja alaspääääin


Ja alhaalla odottikin iloinen näky, pikkumiehet olivat molemmat jo hereillä ja pääsin heitä heti pusuttelemaan ja halimaan!

Sitten mulle ja 3v:lle murot kulhoon! Ja pullo vettä :)



Joku kyttäilee jos meiltä irtoisi jotain syötävää..


Nappasin apinavauvan syliin :)


Aamupalojen jälkeen pistin 3v:n potalle ja siivoilin murokulhot ja muut pöydästä. Sitten väsäilin uutta saippuavettä, edelliset lensivät maahan kun tuo yksi hömppä vähän innostui kuplista..


Lukaisin myös pikaisesti mainokset ja bongasin pääsiäis m&m:iä!! Ehkä pääsiäisen kunniaksi täytyy noita käydä pussi ostamassa..Ja noi on niin suloisen värisiä!


Sitten yläkertaan pukemaan apinavauvaa..



Yksi lapsi valmiina, sitten vielä 3v:lle vaatteet niskaan ja ulos! Vauvalla Marimekon hattu ;)


Lisää kukkia !




Mentiin kiertämään lähellä olevaan naapurustoon katselemaan "eläimiä katoilla". Eli siellä jokaisen talon katolla on jonkinlainen tuollainen tuuliviirihärpäke. En nyt muista miksi niitä kutsutaan.
Noita löytyy eläimiä, junia, laivoja ja vaikka mitä! Mun lemppari on merenneito, kuva alempana :)





 Ulkoilujen jälkeen tultiin syömään. Alla olevassa kuvassa ei ole vauvanruokaa vaikka siltä ehkä näyttääkin.. Kyseessä on mun lounas, perunamuussia, herneitä ja maissia :D  Ei näytä kovin nannalta, mutta on just hyvää!


Ostin eilen pitkästä aikaa pussin kaakaota, eli sitäkin sitten join kupposen!



Lounaan jälkeen vauva päikkäreille ja sitten mentiin 3v:n kanssa yläkertaan leikkimään ja lukemaan kirjoja.


Vauvapa päätti herätä 20 minuutin nukkumisen jälkeen tosi äkäisenä. Uusi hammas puhkeamassa juuri niin varmaan siksi vähän kiukutti. Oli loppupäivän ihan sylivauva, yhtään en voinut laskea lattialle tai muualle leikkimään ilman että alkoi jäätävä huuto. Tosin mikäs sellaista pikkuista on kannellessa :) Ainakin mulla oli loppupäivän halikaveri!

Minun viihdyttäessä vauvaa, 3v katsoi Muumeja :)


Iltapäivä meni siinä menojaan ja pian oli illallisen aika. Tänään syötiin burritoja, mmmm namps!
Siinä syödessä ja jutskaillessa tuli puheeksi jotenkin tää Scary Moviesta tuttu WASSUUUP juttu ja minäkin opin siinä jotain uutta. Se ei ole alunperin Scary Moviesta, vaan Budweiser kaljamainoksesta.. Käytiin siinä sitten host-iskän kanssa katsomaan youtubesta niitä mainoksia ja naurettiin aikalailla :D



Hahahaaaa hehheh jooo hauskaa perjantai-illan huumoria.. :DD

Illallisen jälkeen ajattelin vielä lähteä pikku kävelylle. Piti viedä porukoitten pääsiäiskortti postilaatikkoon ja eksyin siinä samalla sitten hakemaan viikonlopun kunniaksi jätskiä..


Kello melkein puoli kahdeksan ja näin valoisaa vielä!




Minipurkkeja!
 Sunnuntaina täällä juhlitaan St. Patricksin päivää ja lauantaina Seattlessa järjestetäänkin joku iso paraati ja kuulemma muutenkin kaikenlaisia tapahtumia yms tiedossa. Täytyy ehkä huomenna katsastaa siis paraatikin, kun kerran Seattleen olen kuitenkin menossa :)



Vitamin waterit, jädet, pari pakettia purkkaa ja uusi lehti kassissa ja sitten kotsaan päin!


Puolessa tunnissa ehti tullakin jo pimeää!


Toi pinkki on ehdottomasti uusi suosikki, älyttömän hyvää purkkaa naaaam!

Ja loppuun tämän hetken kaksi ihan lempparia biisiä :)








-Ida kuittaa, hauskaa viikonloppua!! WASSSSUUUUUUUUUUUUPPPPPPP!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti