lauantai 30. maaliskuuta 2013

Sunny Saturday

Tänään aamulla olo ei ollut kovinkaan jees. Eka ajatus oli maata sängyssä koko hemmetin päivä, mutta ulkona näytti olevan niin ihana ilma, että päätin kuitenkin nousta ylös ja mennä vaikka pihapenkille makaamaan. Ja jep ulkona tulikin sitten melkeen koko päivä oltua..kipeänä joo mutta ei lämpimiä päiviä tuhlata sängyssä maaten! Aamupäivällä jutskailin myös porukoitten kanssa skypessä ja sitten lähdin käymään pankissa hoitamassa bisneksiä ja kaupassa hakemassa jätskiä ja jotain sälää tulevaa lomaa ajatellen. Tässä kuvia kotimatkalta :)

Kauppakassi ihan täynnä roinaa

Tosi outoa, kun täällä on niin lämmin mutta silti suurimmassa osassa puita ei ole vielä lehtiä...





Uudet kengät ekaa kertaa jalassa! Ja nyt on jalat ihan paskana kun noi hankasi aika pahasti..Noh kyllä ne käytössä pehmenee!








Noi vuoret on aina vaan yhtä upea ja vaikuttava näky! Tuollaiset maisemat kauppareissulla on aika jeees :)


Pieni oikaisureitti meidän naapuri naapuruston läpi.. Kävelen sieltä aina vaikka se näköjään on kiellettyä, haha.



Meidän kotikatua! Ihana miten tää katu on herännyt kuin jostain horroksesta kelien parannuttua. Joka paikassa on koko ajan ihmisiä ja lapsia juoksemassa, kaikki naapurit on älymukavia!




Pari minihiuslakkaa lomalle :) Isoja pulloja kun ei saa ottaa käsimatkatavaroihin, pöh.


Vielä näkymä mun huoneen ikkunasta :)


Olen ollut nyt tosi fiksu ja ennakoin näitä blogijuttuja loman ajalle. Kuvasin pari videota tänään, että on sitten matskua tänne. En nimittäin tiedä miten paljon ehdin koneelle tai haluan edes koneella istua, varmaan aika paljon tekemistä siellä sitten niin nautin kyllä lomasta ihan täysillä! Kuvia ja juttuja sieltä kirjoittelen todennäköisesti sitten kun palaan tänne :) Aaaaah vielä viisi päivää, en malttaisi odottaa ! ! !
Ei muuta taas tällä kertaa, heissan vaan!




-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti