sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Canterbury 25.10

Morjes !
Eilen saatiin viimein aikaiseksi lähteä Canterburyyn päiväreissulle. Meidän oli pitänyt mennä jo monta viikkoa, mut aina tuli jotain esteitä tai oli luvattu jäätävää syysmyrskyä, niin täytyi aina vaan lykätä reissua. Nyt viimein päästiin onneksi lähtemään ja oli kyllä tosi hauskaa :) Meitä oli mun lisäksi messissä Natalia ja ruotsalainen auppari Camilla. Pähkäiltiin koko aamu junan ja auton välillä, mutta päädyttiin sitten lopulta ottamaan juna alle, aateltiin että päästään helpommalla ja vähemmällä stressaamisella haha. Matkaa täältä meidän huudeilta Canterburyyn oli about tunti ja 15 minuuttia, juna tosin viivästyi jostaan syystä ja matka kesti sit sen puoltoista tuntia, blaah.
Perille päästessä huomaattiin iloksemme, että juna-asema oli ihan keskustassa joten ei jouduttu eksyksiin heti kättelyssä vaan päästiin suoraan ostoskadulle pyörimään.


 





Niin hauskan näköinen karssukauppa, että oli pakko mennä kurkistamaan sisälle!







Oltiin vähän pettyneitä, kun edes katedraalin (info) pihalle ei päässyt pällistelemään ilmaiseksi ja koko rakennusta ympäröi pienempien talojen rivistö. Kierrettiin siis koko höskä ympäri ja saatiin parit osittaiset kuvat katedraalista eri puolilta :D 








Bongattiin tietty myös Primark, jossa vietettiin ihan kiitettävä aika jälleen kerran. Löysin mm. uudet tossut jihuu!


Whitefriars, ostoskeskus :)



Kierreltiin kauppoja ja katuja monta tuntia ja lopulta illan hämärtyessä mentiin Starbaan juomaan chai-latet ja sen jälkeen takaisin junalle ja kotiin :) Tuolla oli jotenkin ihanan tunnelmallista, kun lähestulkoon joka kaupan ikkunassa oli jo joulujuttuja..oivoi. Onneks jouluun on enää 58 päivää!






-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti