perjantai 10. lokakuuta 2014

These Fridays

Heippa hei! Taas on yksi viikko purkissa ja kiva viikonloppu edessä. Meillä olis tarkoitus mennä Canterburyyn huomenna. Päätettiin ottaa auto junan sijaan alle, saadaanpahan taas kunnon seikkailu aikaiseksi... Tällä kertaa meillä on kumminkin onneksi navigaattori, joka ostettiin Natalian kanssa. Täytyy sanoa, että koska maksettiin siitä vaan 30puntaa, niin se ei ole ihan penaalin terävin kynä. Kyllä me ollaan sillä kuitenkin kohteeseen yleensä jotenkuten päästy :D Voittaa se ainakin google mapsista ylöskirjoitetut ohjeet! Huomista innolla odottaen siis..

Nää kuvat on kuluneelta viikolta, kuten huomaatte niin kelit täällä on aika vaihtelevia. Yleensä saman päivän aikana sataa ja paistaa vuorotellen tunnin välein. Koita siinä sitte suunnitella jotaan ulosmenoja yms. Toissapäivänä täällä oli mun mielestä eka sellanen oikeesti hiton kylmä päivä. Just sellanen et astut ovesta ulos ja oot silleen "ei helvetti tännehän jäätyy!". Mielessä vilahti heti lapaset ja kaulaliinat ja lämpimät syystakit, jotka mulla on kaikki Suomessa..hehheh ei paljoa naurattanut. Onneksi se kylmyys kesti vaan sen aamun ja nyt on ollut ihan siedettävää ja toistaiseksi pärjää vielä pitkähihaisessa :)


Meitsin lähibensis/miniruokakauppa.



Tosi fiksun näköstä, mutta oli pakko melkeenpä kuristaa itteni tol hupulla kun tuuli niin hirveesti ja suoraan kaula-aukosta hupparin sisään, hrrrrr!


Tajusin just muuten, että ensi viikolla mulla tulee neljä kuukautta täyteen täällä! Aika hurjaa, vastahan mä tänne tulin.



-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti