keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Tylsä Kuvaton Postaus

Heipparallaa :)

Kuvausinsipis ollut vähän hakoteilla viimepäivät, ulkona on ollut niin kauhean synkkää ja sateista buu. Oikeestaan kyllä tykkään tollasesta synkästä ilmasta, kunhan saa olla sisällä lämpimän teekupposen kanssa! 

Oon muuten ollut nyt pari päivää ihan hirveän innoissani! Bongasin nimittäin ihan älyttömän makeen Halloween lookin ja inspiroiduin siitä niin, että päätin kyhätä itelleni saman. Tai no samantyylisen, mun maskeeraajantaidot ei riitä ihan alkuperäiseen meikkiin, mutta ainakin jonkunlaiseen haha. 
Laitoin pari tilausta Amazoniin ja tuotteiden pitäis saapua nyt minä päivänä hyvänsä, en malttais odottaa kun haluan jo päästä harjoittelemaan haha :D Ainut vaan, että tän suunnitelmanmuutoksen ansiosta oon lähestulkoon vararikossa haha, melkeen kaikki tän viikon massit meni nimittäin tilauksiin... No mutta eihän se haittaa, ens viikko, uus palkka!

Mitäs muuta... eilen oli taas vähän erilainen päivä, kun piti lähteä hakemaan pikkutyttö tarhasta normaalia aiemmin. Ressukalle oli noussut kuume ja hengailtiin loppupäivä vaan sohvalla telsaa katsellen. Pienen olo kohentui kyllä iltaan mennessä onneksi ja menee tänään normaalisti tarhaan ellei kuume nouse uudestaan.

Ainiin, lauantainahan meidän oli tarkoitus ajella Canterburyyn päiväreissulle. Kovin sateisen sääennusteen takia suunnitelmat siirtyi ja mentiin sen sijaan Ikeaan syömään lohturuokaa aka lihapullia ja muusia! Hyvää oli ja mukaan tarttui myös pari pientä säilytyslaatikkoa kirjoituspöydälle ja pari purkkia vessaan meikeille yms. 

Nyt täytyy mennä jatkamaan työpäivää, hauskaa keskiviikon jatkoa kaikki ! :)



-Ida







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti