keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Invictus Games 2014

Pääsin muutama viikko sitten Invictus Gameseihin kattomaan pyörätuolirugbyä, kun mun hostiskällä oli ylimääränen lippu ja se kysy jos haluun mennä mukaan. Tietty halusin, en tosin oikeen tiennyt mitä odottaa :D Kyseessä oli siis ensimmäiset Englannissa järjestettävät sodissa haavoittuneiden sotilaiden urheilukisat ja järjestäjänä toimi itse Prinssi Harry! Fiilis oli areenalla ihan katossa ja laji itsessään oli aika hurjaa katseltavaa, porukka pyörätuoleillaan törmäili toisiinsa ja kaatuili ympäriinsä...hahah. Kisat järjestettiin olympialaisia varten rakennetussa Queen Elizabeth Olympic parkissa, oli muuten kiva tuollakin kävellä ympäriinsä, näytti tosi hienolta!

 
 




Pelejä tuolla pelattiin yhteensä neljä, mm. pronssi ja kultaottelut ja hyväntekeväisyysottelu jossa kaksi julkkisjoukkuetta pelasi toisiaan vastaan! Kaikkien yllätykseksi Prinssi Harry oli toisessa joukkueessa (!!!!!!) ja rullaili muun joukkueen mukana areenalle pelaamaan :DDD Mulla meni siinä vaiheessa ihan pasmat sekaisin, host iskä vaan nauro ja pilkkaa mua välillä vieläkin mun ehkä vähän överistä hämmästysreaktiosta....
 


Loppuottelu käytiin Englannin ja Usan välillä. Tooodella tasaisen ja hermojaraastavan pelin jälkeen Englanti voitti ja areena melkein repesi liitoksistaan! 
 
 
Löydätkö Harryn ? ? ?



Siinä se on! Muutaman metrin päässä musta! :o :D Hahah mut joo anyway, oikea prinssi nähty livenä CHECK!

O.M.G !

Sellaista tällä kertaa, nyt täytyy mennä jatkamaan töitä ! Moikkamoi :)




-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti